Wat is een bouwsteen en in welke taal kan ik die volgen?

Bouwstenen zijn veiligheidstrainingen over een bepaald afgebakend onderwerp. Je volgt een bouwsteen als je de training “Spoor jij wel” al voor 2022 hebt gevolgd en de geldigheid van je certificaat dreigt te verlopen. Bouwstenen zijn uit de praktijk gegrepen. Praktijksituaties dus. In de loop van 2022 komen er verschillende bouwstenen ter beschikking. Na verloop van tijd komt er een programma van bouwstenen onder de titel “Ik kies voor…”

Bouwsteentrainingen zijn interactief. Met voorbeelden uit de praktijk en jouw eigen ervaringen. Jouw actieve inbreng is nodig.

Bouwsteentrainingen worden aangeboden in het Nederlands en na verloop van tijd kan je kiezen uit verschillende trainingslocaties of bij het bedrijf waar je werkt. In het Duits of Engels is ook mogelijk, maar dan alleen bij Railcenter in Amersfoort of ‘in company’, het bedrijf waar je in dienst bent.

Momenteel worden twee bouwsteentrainingen aangeboden. In dit en de komende jaren komen er meer beschikbaar. Abonneer je op de nieuwsbrief van railAlert en blijf op de hoogte. Een gratis abonnement vraag je hier aan.